Die Laan 2

Route 62, Cape Winelands
Die Laan 2 Öne Çıkan Resim
Die Laan 2 Dış Mekan
Die Laan 2 Dış Mekan
Die Laan 2 Oda Manzaraları
Die Laan 2 Oda Manzaraları
Image More +43 fotoğraf
Die Laan 2
2 Die Laan Route 62, Cape Winelands

Die Laan 2 misafirlere Stellenbosch (Stellenbosch Central) bölgesinde, Dorp Street yakınında ve The Stellenbosch Village Müzesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Coetzenburg Stadı ile 0,3 mi (0,5 km) ve University of Stellenbosch Botanik Bahçesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

The
The Aviator
Golfers
Golfers Rest
River
River Suite
Room
The Oak Suite
Room
Springbok Studio
Room
Winelands Suite
Room
Protea Suite
Room
Mountain Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x