Dias Hotel & Spa

Pieria, Anatolikos Olimpos
Dias Hotel & Spa Genel
Dias Hotel & Spa Genel
Dias Hotel & Spa Genel
Dias Hotel & Spa Genel
Dias Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Dias Hotel & Spa
Odos Karamanli Pieria, Anatolikos Olimpos

Dias Hotel & Spa size Dio-Olympos merkezinde, Platamon Kalesi ve Nei Pori Plajı Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Nei Pori Kilisesi ile 3,1 mi (5 km) ve Skotina Plajı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x