Dias Hotel

Agia Marina
Dias Hotel Öne Çıkan Resim
Dias Hotel Dış Mekan
Dias Hotel Oda Düzeni
Dias Hotel Banyo Tipleri
Dias Hotel Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Dias Hotel
Agia Marina , Agia Marina

Dias Hotel misafirlere Hanya bölgesinde, deniz kıyısında, Agia Marinası Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Stalos Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Platanias Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Nea Chora Plajı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x