Diar Yassine

Djerba, Triffa
Diar Yassine Genel
Diar Yassine Genel
Diar Yassine Öne Çıkan Resim
Diar Yassine Dış Mekan
Diar Yassine Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Diar Yassine
Zone touristique Djerba, Triffa

Djerba Midun bölgesindeki Diar Yassine misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Playa Sidi Mehrez ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Djerba Explore Tema Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Borj El K'bir Kalesi ile 9,4 mi (15,1 km) ve Houmt Souq Limanı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Café folla yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

67 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya gece kulübü ve sağlık kulübü dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x