Diamond Hotel - All inclusive

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Diamond Hotel - All inclusive Genel
Diamond Hotel - All inclusive Genel
Diamond Hotel - All inclusive Genel
Diamond Hotel - All inclusive Genel
Diamond Hotel - All inclusive Genel
Image More +33 fotoğraf
Diamond Hotel - All inclusive
First Street Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Diamond Hotel - All inclusive misafirlere Sunny Beach bölgesinde, eğlence bölgesinde, Luna Park ve The Bridge - Sunny Beach ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Güneşli Sahil ile 0,8 mi (1,3 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Diamond Hotel - All inclusive misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 298 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi mevcuttur (bu hizmet ücretlidir). Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x