Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang

Orta Vietnam, Nha Trang
Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang Genel
Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang Genel
Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang Genel
Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang Genel
Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang Öne Çıkan Resim
Image More +120 fotoğraf
Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang
Nguyen Tat Thanh Boulevard, Phuoc Ha Phuoc Dong Orta Vietnam, Nha Trang

Nha Trang bölgesindeki Diamond Bay Condotel - Resort Nha Trang misafirlere okyanus kıyısında, Diamond Bay Golf Sahası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve 100!Egg Mud Bath ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Bai Dai Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Louisiane Fermentasyon Evi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 plaj barı idealdir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 600 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Yatak Odası (Diamond Residence)
Bungalov,
Bungalov, Havuz Manzaralı
Room
Oda, 1 Yatak Odası (Diamond Residence)
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x