Dewantara Boutique Villa Resort Bali

Gerokgak
Dewantara Boutique Villa Resort Bali Genel
Dewantara Boutique Villa Resort Bali Genel
Dewantara Boutique Villa Resort Bali Genel
Dewantara Boutique Villa Resort Bali Genel
Dewantara Boutique Villa Resort Bali Öne Çıkan Resim
Image More +49 fotoğraf
Dewantara Boutique Villa Resort Bali
Jl. Pantai Moding Jalan pantai moding no 08. , Gerokgak

Gerokgak bölgesindeki Dewantara Boutique Villa Resort Bali konaklamanızda, Pemuteran Dive Center ve Puri Jati Dalış Yeri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Lovina Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Puri Jati Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x