Despina Villa and Apartments

Agia Marina
Despina Villa and Apartments Öne Çıkan Resim
Despina Villa and Apartments Dış Mekan
Despina Villa and Apartments İç Mekan
Despina Villa and Apartments Oda Manzaraları
Despina Villa and Apartments Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Despina Villa and Apartments
Kato Agia Marina, Crete Island , Agia Marina

Bu apart otel misafirlere Hanya bölgesinde, plajda, Agia Marinası Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Stalos Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Platanias Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Nea Chora Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 35-inç düz ekran televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Mutfak, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x