Designhotel Napoleonschuur

Amerongen
Designhotel Napoleonschuur Genel
Designhotel Napoleonschuur Genel
Designhotel Napoleonschuur Genel
Designhotel Napoleonschuur Genel
Designhotel Napoleonschuur Genel
Image More +28 fotoğraf
Designhotel Napoleonschuur
Jhr. Burg. H. Van Den Boschstraat 44 , Amerongen

Amerongen bölgesindeki Designhotel Napoleonschuur konaklamanızda, Amerongen Castle ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Rhine ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kwintelooyen Rekreasyon Alanı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Sint Cunerakerk ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant Buitenlust ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Amerongen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda (Room 11)
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda (Room 10)
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda (Room 14)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda (Room 12)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda (Room 15)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x