Deshadan Cliff and Beach Resort

Varkala
Deshadan Cliff and Beach Resort Öne Çıkan Resim
Deshadan Cliff and Beach Resort Dış Mekan
Deshadan Cliff and Beach Resort Dış Mekan
Deshadan Cliff and Beach Resort Dış Mekan
Deshadan Cliff and Beach Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Deshadan Cliff and Beach Resort
Kurakkanni Cliff , Varkala

Deshadan Cliff and Beach Resort misafirlere Varkala bölgesinde, plaj yakınında, Varkala Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Varkala Falezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 28,7 mi (46,3 km) ve Janardanaswamy Tapınağı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spa küveti, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x