Desa Di Bali Villas

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Desa Di Bali Villas Genel
Desa Di Bali Villas Genel
Desa Di Bali Villas Öne Çıkan Resim
Desa Di Bali Villas Dış Mekan
Desa Di Bali Villas Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Desa Di Bali Villas
Jl. Raya Muding Gang Pandana Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Desa Di Bali Villas konaklamanızda Kerobokan merkezinde, Seminyak Meydanı ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Tunjung Sari Spa Bali ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Batu Belig Plajı ile 5,7 km ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 5,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Plunge Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x