Der Marienhof Hotel Garni

Bucklige Welt, Graz
Der Marienhof Hotel Garni Genel
Der Marienhof Hotel Garni Genel
Der Marienhof Hotel Garni Genel
Der Marienhof Hotel Garni Genel
Der Marienhof Hotel Garni Genel
Image More +48 fotoğraf
Der Marienhof Hotel Garni
Waltendorfer Hauptstraße 81 Bucklige Welt, Graz

Der Marienhof Hotel Garni misafirlere Graz merkezinde, Hz. İsa Kilisesi ve Kaiser-Josef-Platz Çiftçi Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Graz Teknoloji Üniversitesi ile 1,3 mi (2 km) ve Graz Eski kent Bölgesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Der Marienhof Hotel Garni misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Basic
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x