Der Löwe - LEBE FREI

Avusturya Alpleri, Leogang
Der Löwe - LEBE FREI Genel
Der Löwe - LEBE FREI Genel
Der Löwe - LEBE FREI Genel
Der Löwe - LEBE FREI Genel
Der Löwe - LEBE FREI Genel
Image More +67 fotoğraf
Der Löwe - LEBE FREI
Leogang 119 Avusturya Alpleri, Leogang

Leogang bölgesindeki Der Löwe - LEBE FREI misafirlere dağda, Asitz Teleferiği ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Golfclub Urslautal ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hochfilzen Biatlon Stadı ile 13,3 km ve Zell Gölü ile 19,5 km mesafede.

Lions Lounge bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 45 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de açık tenis kortları ve sağlık kulübü var. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Leogang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Stüdyo Süit, Sauna
Junior
Junior Stüdyo Süit (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x