Der Lennhof

Ruhr (bölge), Dortmund
Der Lennhof Genel
Der Lennhof Genel
Der Lennhof Genel
Der Lennhof Genel
Der Lennhof Genel
Image More +47 fotoğraf
Der Lennhof
Menglinghauser Str. 20 Ruhr (bölge), Dortmund

Der Lennhof misafirlere Dortmund (Hombruch) bölgesinde, Rombergpark Botanik Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Olpketal Tiyatrosu ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Signal Iduna Parkı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Westfalenhallen ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restaurant im Lennhof yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x