Der Brückenwirt

Avusturya Alpleri, Panzendorf
Der Brückenwirt Genel
Der Brückenwirt Genel
Der Brückenwirt Genel
Der Brückenwirt Genel
Der Brückenwirt Genel
Image More +87 fotoğraf
Der Brückenwirt
Panzendorf 12 Avusturya Alpleri, Panzendorf

Der Brückenwirt konaklamanızda Heinfels bölgesinde, nehir kıyısında, Punbrugge Kapalı Köprüsü yakınında Thurntaler I Telesiyeji ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu daire Heinfels Kalesi ile 1 km (0,6 mi) ve Cüce Parkı ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x