Dendewa International Hotel

Addis Ababa
Dendewa International Hotel Yerinde Yemek
Dendewa International Hotel Banyo Tipleri
Dendewa International Hotel Oda
Dendewa International Hotel Oda
Dendewa International Hotel Oda
Image More +1 fotoğraf
Dendewa International Hotel
Mebrat Haile Road , Addis Ababa

Dendewa International Hotel misafirlere Addis Ababa (Nifas Silk-Lafto) bölgesinde, Uluslararası Evanjelist Kilisesi IEC ve Evanjelist Teoloji Okulu ve Addis Ababa Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Afrika Birliği Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Meskel Meydanı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda terlik ve çocuk terliği vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x