Demidoff Country Resort

Mugello, Caselline
Demidoff Country Resort Genel
Demidoff Country Resort Genel
Demidoff Country Resort Genel
Demidoff Country Resort Genel
Demidoff Country Resort Genel
Image More +74 fotoğraf
Demidoff Country Resort
Via della Lupaia, 1556, Pratolino Mugello, Caselline

Vaglia bölgesindeki Demidoff Country Resort misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Villa Demidoff Parkı ve San Domenico Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tarihi Merkezi - Kent Merkezi ile 8,8 mi (14,1 km) ve Santa Maria del Fiore Katedrali ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 100 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Vaglia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Double / Twin Room with balcony
Superior
Superior Double or Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x