Delphin Rooms Sivota

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Igoumenitsa
Delphin Rooms Sivota Genel
Delphin Rooms Sivota Öne Çıkan Resim
Delphin Rooms Sivota Dış Mekan
Delphin Rooms Sivota Dış Mekan
Delphin Rooms Sivota Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Delphin Rooms Sivota
Sivota Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Igoumenitsa

Delphin Rooms Sivota konaklamanızda Igoumenitsa bölgesinde, Igoumenitsa İskelesi ile 22,1 km (13,8 mi) ve Anthousa Kalesi ile 23,4 km (14,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Saint Panteleimon Ortodoks Kilisesi ile 24,9 km (15,5 mi) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 plaj barı ideal.

Misafirler için 11 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere buzdolabı ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x