Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms

Western Sicily, Palermo
Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms Genel
Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms Genel
Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms Genel
Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms Öne Çıkan Resim
Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms
Via Bari, 52 Western Sicily, Palermo

Delle Vittorie Luxury Suites & Rooms misafirlere Palermo merkezinde, Via Maqueda yakınında ve Via Roma ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palermo Limanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Mondello Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x