Delle Rose

North Adriatic Coast, Mestre
Delle Rose Genel
Delle Rose Öne Çıkan Resim
Delle Rose Dış Mekan
Delle Rose Dış Mekan
Delle Rose Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Delle Rose
Via Millosevich, 46 North Adriatic Coast, Mestre

Delle Rose size Mestre merkezinde, St. Mark's Meydanı ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Venedik Limanı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Piazzale Roma ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Delle Rose misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x