Della Genga

Spoleto
Della Genga Genel
Della Genga Genel
Della Genga Genel
Della Genga Genel
Della Genga Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Della Genga
Località Arezzola , Spoleto

Spoleto bölgesindeki Della Genga misafirlere kırsal bölgede, Piazza del Duomo-Spoleto ve S. Maria Assunta Katedrali (Duomo) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çiftlik oteli Spoleto Roma Amfitiyatrosu (Anfiteatro Romano) ile 0,7 km (0,4 mil) ve Rocca Albornoziana ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Spoleto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Kır Evi (Pieve cottage)
Room
Romantic Apart Daire (Torretta)
Room
Exclusive Apart Daire (Cascina)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x