Delight Hotel

Taypey
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Genel
Delight Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Delight Hotel
No. 432 Changchun Road , Taypey

Delight Hotel konaklamanızda Taypey merkezinde, Tayvan Minyatürler Müzesi ve Sun Yat Sen Anıt Salonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Taipei Arenası ile 1,2 km (0,8 mil) ve Xingtian Tapınağı ile 2 km (1,3 mil) mesafede.

Delight Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet (VIP King)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x