Delberg Palace Hotel

Apennine Mountains, Valle del Sole
Delberg Palace Hotel Genel
Delberg Palace Hotel Genel
Delberg Palace Hotel Genel
Delberg Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Delberg Palace Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Delberg Palace Hotel
Valle del Sole Apennine Mountains, Valle del Sole

Pizzoferrato bölgesindeki Delberg Palace Hotel konaklamanızda, Majella Ulusal Parkı yakınında olacaksınız. Bu aile dostu otel Parco Divertimenti Coppo dell'Orso ile 22,9 mi (36,8 km) ve Roccaraso-Aremogna Kayak Merkezi ile 24,4 mi (39,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 98 odamız vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, Dağ Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x