Del Mar Inn Rosarito

Playas de Rosarito
Del Mar Inn Rosarito Öne Çıkan Resim
Del Mar Inn Rosarito Dış Mekan
Del Mar Inn Rosarito Dış Mekan
Del Mar Inn Rosarito Dış Mekan
Del Mar Inn Rosarito Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Del Mar Inn Rosarito
Blvd. Benito Juarez #22 , Playas de Rosarito

Del Mar Inn Rosarito misafirlere Rosarito bölgesinde, ana cadde üzerinde, Rosarito Plajı ve Baja California Yarımadası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Estadio Caliente ile 13,7 mi (22,1 km) ve Hospital Bonanova ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Del Mar Inn Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Exclusive Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x