Dekuta Hotel - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Dekuta Hotel - CHSE Certified Genel
Dekuta Hotel - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Dekuta Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Dekuta Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Dekuta Hotel - CHSE Certified Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Dekuta Hotel - CHSE Certified
Poppies lane 2, no: 8 Lesser Sunda Islands, Kuta

Dekuta Hotel - CHSE Certified misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Poppies Lane II Alışveriş Bölgesi ve Beachwalk Alışveriş Merkezi yakınında. Bu otel Kuta Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Legian Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için nebularoom ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x