Deevana Patong Resort & Spa

Güney Tayland, Patong
Deevana Patong Resort & Spa Genel
Deevana Patong Resort & Spa Genel
Deevana Patong Resort & Spa Genel
Deevana Patong Resort & Spa Genel
Deevana Patong Resort & Spa Genel
Image More +180 fotoğraf
Deevana Patong Resort & Spa
43 2 Raj-u-thid 200 Pee Road Güney Tayland, Patong

Patong bölgesindeki Deevana Patong Resort & Spa misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jungceylon Alışberiş Merkezi ile 1,9 km (1,2 mi) mesafede.

Dalah Cuisine restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Bar/oturma salonu, havuz barı veya bir 2 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 235 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Patong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room
Superior
Superior Oda, Bahçeli
Deluxe
Deluxe with Jacuzzi
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x