Dedovite Kashti

Kuzeybatı Bulgaristan, Lovech
Dedovite Kashti Öne Çıkan Resim
Dedovite Kashti Dış Mekan
Dedovite Kashti Dış Mekan
Dedovite Kashti Dış Mekan
Dedovite Kashti Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Dedovite Kashti
3, Shipka Str. Kuzeybatı Bulgaristan, Lovech

Lovech bölgesindeki Dedovite Kashti konaklamanızda, Bash Bunar Alley ile 12,4 mi (19,9 km) ve Varosha ile 13,1 mi (21 km) mesafede olacaksınız. Bu otel The Covered Bridge ile 13,1 mi (21 km) ve Krepost Hisarya ile 13,1 mi (21 km) mesafede.

Dedovite Kashti misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 10 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x