Deck da Villa Pousada

Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista
Deck da Villa Pousada Genel
Deck da Villa Pousada Öne Çıkan Resim
Deck da Villa Pousada Dış Mekan
Deck da Villa Pousada Dış Mekan
Deck da Villa Pousada Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Deck da Villa Pousada
Avenida Beira Mar 151 Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista

Deck da Villa Pousada konaklamanızda Ubatuba bölgesinde, plaj yakınında, Picinguaba Plajı yakınında ve Fazenda Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pousada otel Padre Estaleiro Plajı ile 10,1 km (6,3 mil) ve Engenho Plajı ile 12,2 km (7,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo Süit
Panoramic
Panoramic Dubleks, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x