Decauville Hotel

Thrace, Polygyros
Decauville Hotel Öne Çıkan Resim
Decauville Hotel Dış Mekan
Decauville Hotel Dış Mekan
Decauville Hotel Dış Mekan
Decauville Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Decauville Hotel
Gerakini Thrace, Polygyros

Decauville Hotel misafirlere Polygyros bölgesinde, plajda, Gerakini Plajı yakınında ve Psakoudia Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nikiti Plajı ile 14,1 mi (22,8 km) ve Antik Olynthos ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Stüdyo,
Stüdyo, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Room
Classic Stüdyo
Room
Classic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x