De Zone Hotel

Igando
De Zone Hotel Genel
De Zone Hotel Genel
De Zone Hotel Öne Çıkan Resim
De Zone Hotel Dış Mekan
De Zone Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
De Zone Hotel
90 Alh. Onilewura Street Egbe , Igando

De Zone Hotel misafirlere Lagos (Igando) bölgesinde, Synagogue Church Of all Nations ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jhalobia Dinlenme Parkı ve Bahçeleri ile 8,6 mi (13,8 km) ve Abule Egba İlk Vaftiz Kilisesi ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

De
De Zone Deluxe
Room
De Zone Classic
Room
De Zone Executive

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x