De Vere Tortworth Court

West Country, Wotton-under-Edge
De Vere Tortworth Court Genel
De Vere Tortworth Court Genel
De Vere Tortworth Court Genel
De Vere Tortworth Court Genel
De Vere Tortworth Court Genel
Image More +78 fotoğraf
De Vere Tortworth Court
1 Tortworth Tortworth West Country, Wotton-under-Edge

Wotton-under-Edge bölgesindeki De Vere Tortworth Court misafirlere kırsal bölgede, Delta Force Paintball North Bristol ve Cotswolds ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Forest of Dean ile 29,6 mi (47,7 km) ve Cattle Country Adventure Park ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

1853 Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 201 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Wotton-under-Edge bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3703 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Junior Suite
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x