De Vere Horsley Estate

South East England, Leatherhead
De Vere Horsley Estate Genel
De Vere Horsley Estate Genel
De Vere Horsley Estate Genel
De Vere Horsley Estate Genel
De Vere Horsley Estate Genel
Image More +46 fotoğraf
De Vere Horsley Estate
Ockham Road South, East Horsley Surrey South East England, Leatherhead

Leatherhead bölgesindeki De Vere Horsley Estate misafirlere banliyöde, Surrey Hills ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Denbies Wine Estate ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Box Hill ile 13,1 km ve Brooklands Müzesi ile 15,5 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Steam Bake and Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

180 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 47 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Horsley Place)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Horsley Place)
Family
Family Oda, Ek Bina
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Junior
Junior Süit, Ek Bina
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x