De Soleil Hotel on Ocean Drive

Güneydoğu Florida, Miami Beach
De Soleil Hotel on Ocean Drive Genel
De Soleil Hotel on Ocean Drive Öne Çıkan Resim
De Soleil Hotel on Ocean Drive Dış Mekan
De Soleil Hotel on Ocean Drive Dış Mekan
De Soleil Hotel on Ocean Drive Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
De Soleil Hotel on Ocean Drive
1437 Collins Avenue Güneydoğu Florida, Miami Beach

Bu apart otel size Miami Beach (Güney Plajı) bölgesinde, Collins Avenue Alışveriş Alanı ve Ocean Drive yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Lincoln Road Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Miami Beach Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablolu İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x