De Postelse Hoeve

Eindhoven - Doğu Brabant, Tilburg
De Postelse Hoeve Genel
De Postelse Hoeve Genel
De Postelse Hoeve Genel
De Postelse Hoeve Genel
De Postelse Hoeve Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
De Postelse Hoeve
Dr. Deelenlaan 10 Eindhoven - Doğu Brabant, Tilburg

Tilburg bölgesindeki De Postelse Hoeve konaklamanızda, Efteling Temalı Parkı ve Westpoint Kulesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Safaripark Beekse Bergen ile 6,8 mi (11 km) ve De Pont Müzesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Tilburg de Postelse Hoeve misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, asansör ve kilitli dolap mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x