De Oude Meul Guest House

Route 62, Cape Winelands
De Oude Meul Guest House Öne Çıkan Resim
De Oude Meul Guest House Dış Mekan
De Oude Meul Guest House Dış Mekan
De Oude Meul Guest House Dış Mekan
De Oude Meul Guest House Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
De Oude Meul Guest House
10a Mill Street Route 62, Cape Winelands

De Oude Meul Guest House misafirlere Stellenbosch (Stellenbosch Central) bölgesinde, Dorp Street ve University of Stellenbosch Art Gallery yakınında. Bu pansiyon Braak ile 0,1 mi (0,2 km) ve VOC Kruithuis ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x