De Lago Resort

Kakadu Arnhem, Bennett Gölü
De Lago Resort Genel
De Lago Resort Genel
De Lago Resort Öne Çıkan Resim
De Lago Resort Dış Mekan
De Lago Resort Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
De Lago Resort
769 Chinner Rd Kakadu Arnhem, Bennett Gölü

Bennett Gölü bölgesindeki De Lago Resort konaklamanızda, Manton Dam Recreation Area ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu resort otel Coomalie Cultural Centre ile 16,1 mi (25,9 km) ve Bicentennial Parkı ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bennett Gölü bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x