De Kombuys Estate

Route 62, Oudtshoorn
De Kombuys Estate Genel
De Kombuys Estate Genel
De Kombuys Estate Genel
De Kombuys Estate Genel
De Kombuys Estate Genel
Image More +106 fotoğraf
De Kombuys Estate
De Kombuys Cango Valley Route 62, Oudtshoorn

Oudtshoorn bölgesindeki De Kombuys Estate misafirlere tarihi bölgede, Cango Mağaraları ve Cape Floral Region Protected Areas ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kır evi Karusa Vineyards ile 7 mi (11,2 km) ve Buffelsdrift Game Lodge ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Yemek servisi için The Marbled Wagyu ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Dağ Evi
Room
Executive Villa
Room
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x