Ddream Hotel

St. Julian's
Ddream Hotel Genel
Ddream Hotel Genel
Ddream Hotel Genel
Ddream Hotel Öne Çıkan Resim
Ddream Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Ddream Hotel
Ball Street Paceville , St. Julian's

Ddream Hotel konaklamanızda St. Julian's merkezinde, Dragonara Casino ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sliema Gezi Yolu ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Büyük Liman ile 6,8 km (4,2 mil) ve Sliema İskelesi ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Design
Design Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Design
Design Tek Kişilik Oda, Balkon
Design
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Design
Design Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x