Days Inn Montevideo

Tres Cruces
Days Inn Montevideo Genel
Days Inn Montevideo Genel
Days Inn Montevideo Genel
Days Inn Montevideo Genel
Days Inn Montevideo Genel
Image More +53 fotoğraf
Days Inn Montevideo
1821 Acevedo Diaz , Tres Cruces

Montevideo bölgesindeki Days Inn Montevideo size Tres Cruces Alışveriş Merkezi yakınında ve Centenario Stadyumu ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pocitos Plajı ile 3,5 km (2,2 mil) ve Montevideo Alışveriş Merkezi ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

60 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Montevideo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 238 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x