Days Inn by Wyndham Forrest City

Doğu Arkansas, Forrest City
Days Inn by Wyndham Forrest City Genel
Days Inn by Wyndham Forrest City Genel
Days Inn by Wyndham Forrest City Genel
Days Inn by Wyndham Forrest City Öne Çıkan Resim
Days Inn by Wyndham Forrest City Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Days Inn by Wyndham Forrest City
200 Holiday Drive Doğu Arkansas, Forrest City

Forrest City bölgesindeki Days Inn by Wyndham Forrest City misafirlere kırsal bölgede, East Arkansas Community College ve Gallery of Forrest City 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Forrest City Medical Center ile 1,8 mi (2,9 km) ve Stuart Springs Parkı ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı Don Jose misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Forrest City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 600 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x