Days Inn By Wyndham Cascavel

Cascavel
Days Inn By Wyndham Cascavel Öne Çıkan Resim
Days Inn By Wyndham Cascavel Dış Mekan
Days Inn By Wyndham Cascavel Dış Mekan
Days Inn By Wyndham Cascavel Dış Mekan
Days Inn By Wyndham Cascavel Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Days Inn By Wyndham Cascavel
Av Carlos Gomes 1243 , Cascavel

Days Inn By Wyndham Cascavel misafirlere Cascavel (Parque São Paulo) bölgesinde, Cascavel Municipal Lake ve Federal Adalet Mahkemesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aparecida Meryem Ana Katedrali ile 2 mi (3,2 km) ve Migrant Meydanı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 83 klimalı odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Hearing)
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x