Daydreaming House

Valpolicella Şarap Bölgesi, Verona
Daydreaming House Öne Çıkan Resim
Daydreaming House Dış Mekan
Daydreaming House Dış Mekan
Daydreaming House Yerinde Yemek
Daydreaming House Oda Manzaraları
Image More +28 fotoğraf
Daydreaming House
Piazza Renato Simoni 34 Valpolicella Şarap Bölgesi, Verona

Daydreaming House konaklamanızda Verona merkezinde, Porta Nuova ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Verona Arenası ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Piazza Bra ile 1,1 km (0,7 mil) ve Verona Üniversitesi ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Misafirler için 4 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x