Daxton Hotel

Güneydoğu Michigan, Birmingham
Daxton Hotel Genel
Daxton Hotel Genel
Daxton Hotel Genel
Daxton Hotel Genel
Daxton Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Daxton Hotel
298 S Old Woodward Ave Güneydoğu Michigan, Birmingham

Daxton Hotel misafirlere Birmingham bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Lyudviga Couture ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Classic Book Shop ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Great Lakes Crossing Outlets Alışveriş Merkezi ile 14,6 mi (23,5 km) ve Detroit Hayvanat Bahçesi ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Otelin Amerika mutfağı alanında uzman olan restoranı Madam misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 151 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Daxton
Daxton Two Queen Accessible
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Classic Oda
Room
Standard Oda
Room
Premium Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x