DaVinci Suites

Highveld Ridge, Sandton
DaVinci Suites Genel
DaVinci Suites Genel
DaVinci Suites Genel
DaVinci Suites Genel
DaVinci Suites Genel
Image More +41 fotoğraf
DaVinci Suites
Corner Maude and 5th Street Highveld Ridge, Sandton

DaVinci Suites misafirlere Sandton (Sandown) bölgesinde, Sandton City Alışveriş Merkezi ve Sandton Kongre Merkezi yakınında. Bu 5 yıldızlı otel Montecasino Kumarhanesi ile 12,6 mi (20,2 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Maximillien ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 54 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 37-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Presidential Süit, 3 Yatak Odası
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x