Dave Levinsky - Son of a Brown

Tel Aviv
Dave Levinsky - Son of a Brown Genel
Dave Levinsky - Son of a Brown Genel
Dave Levinsky - Son of a Brown Öne Çıkan Resim
Dave Levinsky - Son of a Brown Dış Mekan
Dave Levinsky - Son of a Brown Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Dave Levinsky - Son of a Brown
Nachalat Binyamin 85 , Tel Aviv

Dave Levinsky - Son of a Brown misafirlere Tel Aviv merkezinde, Rothschild Bulvarı ve Nachalat Binyamin Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yafa Limanı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Jerusalem Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 36-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x