Dave Gordon - Son of a Brown

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Dave Gordon - Son of a Brown Genel
Dave Gordon - Son of a Brown Genel
Dave Gordon - Son of a Brown Öne Çıkan Resim
Dave Gordon - Son of a Brown Dış Mekan
Dave Gordon - Son of a Brown İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Dave Gordon - Son of a Brown
17 J.L Gordon St. Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Dave Gordon - Son of a Brown misafirlere Tel Aviv merkezinde, Ben Yehuda Sokağı yakınında ve Ben Gurion House ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jerusalem Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Gordon Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Dave Gordon - Son of a Brown misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Oda (Foxy Room)
Room
Superior Foxy Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x