Das Walzl

Avusturya Alpleri, Lans
Das Walzl Genel
Das Walzl Genel
Das Walzl Genel
Das Walzl Genel
Das Walzl Genel
Image More +100 fotoğraf
Das Walzl
Dorfstr. 56 Avusturya Alpleri, Lans

Lans bölgesindeki Das Walzl misafirlere dağda, Wipptal (Wipp Vadisi) ve Patscherkofel Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Patscherkofelbahn 1 ile 1,3 mi (2,1 km) ve Innsbruck Olimpik Kızak Merkezi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Restaurant yemek servisi için ideal; bu pansiyonda toplam 4 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak pistinde bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Süit (Walzl)
Standard
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x