Das Landerer

Oetztal Alpleri, Ladis
Das Landerer Genel
Das Landerer Öne Çıkan Resim
Das Landerer Dış Mekan
Das Landerer Dış Mekan
Das Landerer Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Das Landerer
Razilweg 35 Oetztal Alpleri, Ladis

Ladis bölgesindeki Das Landerer konaklamanızda, Serfaus-Fiss-Ladis ve Sonnenbahn Ladis-Fiss Cable Car ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Inn ile 2,6 mi (4,1 km) ve Sonnen Ladis-Fiss Teleferiği ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

R35 by Patrick Landerer, Das Landerer misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

34 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x