Das kleine Hotel

Stumm
Das kleine Hotel Genel
Das kleine Hotel Genel
Das kleine Hotel Öne Çıkan Resim
Das kleine Hotel Dış Mekan
Das kleine Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Das kleine Hotel
Dorfstraße 36 , Stumm

Das kleine Hotel misafirlere Stumm bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Zillertal yakınında ve Hochzillertal Teleferiği ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Achensee ile 14,1 mi (22,7 km) ve Hochzillertal III Kayak Teleferiği ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Das kleine Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (ALBERO)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (EST)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (MORA/MELA)
Family
Family Oda (CHIESA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x