Das Gastein

Avusturya Alpleri, Bad Hofgastein
Das Gastein Genel
Das Gastein Genel
Das Gastein Genel
Das Gastein Genel
Das Gastein Genel
Image More +71 fotoğraf
Das Gastein
Alexander Moser Allee 21 Avusturya Alpleri, Bad Hofgastein

Das Gastein misafirlere Bad Hofgastein bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Gastein Kayak Merkezi ve Schlossalm ve Stubnerkogel Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Gasteiner Bergbahnen Dağ Teleferiği ile 1,5 mi (2,4 km) ve Aeroplan ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restaurant, Das Gastein misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x